Stichting Welzijn Wajir, ING Bank NL97INGB0007666512, KVK-nummer 41265703, vestigingsplaats Wilnis, Nederland

 

Stichting Welzijn Wajir

Nieuwsitem 11 augustus 2014

Van Heck Noordwolde schenkt 4000 euro aan goede doelen

Noordwolde – Van Heck in Noordwolde bestond in juni van dit jaar vijftig jaar en dat werd op 27 juni gevierd op de locatie in Noordwolde. In de verzonden uitnodigingen voor de receptie en het feest werd een cadeautip gegeven. Van Heck steunt Aqua for All, een organisatie die zich inzet voor de allerarmsten ter wereld door middel van adequate water- en sanitaire voorzieningen. De genodigden konden een bedrag storten, het totaal bedrag kwam uit op 4000 euro. De cheques werden maandagmorgen uitgereikt door Edwin Righart, financieel manager Van Heck.

Het project ‘Replacement of hand pumps of existing wells’ in Burkina Faso ontving 2232 euro. Het betreft vervanging en plaatsing van twee handpompen in een dorpje genaamd Sokourani. Er wordt een watercomité in het dorp opgericht die de gelden van de bewoners beheerd en verantwoording draagt over het onderhoud indien noodzakelijk.

Het project ‘Safe water for Wajir’ door de Stichting Welzijn Wajir in Kenia kreeg 1768 euro. Dit betreft een project op een technische middelbare school in Wajir, waarbij de studenten zowel leren om ecosan toiletten te bouwen en onderhouden, als ook het installeren van handpompen op basisscholen.

Meer informatie over deze projecten, zie: www.aquaforall.nl.

 

 

 

Click op de foto voor grotere versie

 

 

 

Nieuws 11-08-2014 - 01